Gizlilik özeti
Sözlerin ve fotoğrafların bu cihazda kalır. Kullanım olayları yalnızca paylaşımı açarsan Google Analytics’e gönderilir. Google AdMob, ana ekranda banner reklamlar gösterir; düzenleme veya oynatma bittikten sonra geçiş reklamları gösterebilir. Reklamlar oynatmayı bölmez. Doğrulanmış Pro erişimi reklamları kaldırır. Reklam istekleri cihaz ve ağ bilgilerini kullanabilir. Kullanım paylaşımını Ayarlar’dan kapatabilir ve gereken bölgelerde reklam gizlilik tercihlerini değiştirebilirsin.
Destek ile iletişim
Uygulama sürümünü, cihazı, sistemi ve sorunun adımlarını belirt. Kişisel fotoğraf veya mesaj göndermen gerekmez.